Ramensuppemed nudler, pak choi, blødkogt æg og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ramensuppemed nudler, pak choi, blødkogt æg og grønt

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

FYLD
  • 200 g ramennudler
  • 2 stk. pak choi
  • 1 tsk. olie
  • 4 æg
  • 2 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 tsk. sesamfrø
Print opskrift

Smagfuld ramen med sprøde grøntsager

Ramen er en smagfuld asiatisk suppe, som er pakket med nudler og grønt. Derudover toppes retten med et blødkogt æg, som er kendetegnende for ramensuppen.

Suppen har rødder i Kina og Japan, og særligt i Japan er ramen blevet en sand suppeklassiker. Når man spiser en skefuld af den fyldige og krydrede suppe, forstår man godt, hvorfor suppen er en populær spise blandt japanerne. 

Her får du opskriften på en ramensuppe med stegt pak choi, bønnespirer og friske koriander, som giver retten sprødhed og ekstra fylde. Suppen laves på vores gode økologiske hønsekødssuppe, som tilføres den karakteristiske smag af ramensuppe, når den fyldes med ingefær, hvidløg, soja, sesamolie og chiliflager. Server den dampende varme suppe på en gråvejrsdag, og lun dig på alle de gode smage, der leder tankerne hen på de sydøstlige himmelstrøg.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Åbn pakkerne med Mou Økologisk Hønsekødsuppe, og læg dem i en dyb gryde.
  2. Opvarm supperne, indtil de er tøet helt op.
  3. Tilføj revet ingefær, soja, sesamolie, et fintrevet fed hvidløg og chiliflager.
  4. Tilføj nudlerne i suppen, og lad dem koge med efter pakkens instruktioner.
  5. Del pak choi i to, og steg dem på en varm pande sammen med lidt olie. De skal være møre, men have lidt ”bid” tilbage.
  6. Koge 4 æg i cirka 7 minutter, og lad dem køle af i koldt vand. Pil æggene, og skær dem over i to halvdele.
  7. Skær forårsløg fint i tynde ringe.

Servering

  1. Hæld suppen og nudlerne i 4 dybe tallerkner, og top med stegt pak choi, de blødkogte æg, hakket forårsløg, bønnespirer, koriander og sesamfrø.
  2. Servér straks, og nyd din lækre ramen!

 


Tips

Top med dine yndlingsgrøntsager

Ramen er en suppe, hvis fyld kan varieres i det uendelige. Vores udgave af ramensuppen er fyldt med bønnespirer, pak choi og forårsløg, men du kan toppe suppen med lige de grøntsager, du kan lide, og som er i sæson. Her er et par forslag til, hvad du kan fylde i din ramensuppe:

  • Stegte svampe
  • Broccoli
  • Snittet rødkål
  • Gulerodsstave
  • Edamamebønner

Du kan også gøre din ramen ekstra frisk og syrlig ved at presse en skive lime over suppen, inden du serverer den.

Se også alt Mou suppefyld

 

Lav hønsekødssuppen fra bunden

Har du god tid i køkkenet til at gøre noget ekstra ud af suppen? Så kan du overveje at lave hønsekødssuppen fra bunden. Hønsekødssuppen bliver kogt på en hel suppehøne med grøntsager og friske krydderurter. Selvom suppen skal koge i nogle timer, kræver det ikke meget arbejdstid at lave sin egen hønsekødssuppe, da suppen passer sig selv i gryden det meste af tiden – og vi garanterer, at det smagfulde resultat er ventetiden værd!

Få opskriften på gammeldags hønsekødssuppe

 

Find flere opskrifter med økologi

Ramensuppen er lavet på vores gode økologiske hønsekødsuppe. Det betyder, at hønsekødsuppen lever op til EU’s krav for økologiske produkter, der også indeholder restriktioner i forhold til miljø og dyrevelfærd. Blandt vores mange opskrifter finder du flere nemme retter, der er baseret på økologiske supper ligesom vores ramen. Vælg din favorit, eller prøv dem alle sammen. 

Se alle opskrifter med økologiske supper

 

Udforsk flere nudelsupper

Kan du ikke få nok af suppe med nudler? Så prøv en af vores andre supper med nudler, som er spækket med gode asiatiske smage og lige til at slubre i sig. Du finder blandt andet opskriften på økologisk hønsekødsuppe med risnudler, kylling og sprød grønkål, som er perfekt til en gråvejrsdag. Skal din nudelsuppe være ekstra pikant, kan du prøve vores broccolisuppe med nudler og spidskommen – og foretrækker du, at der er kød i suppen, er vores helt sikkert noget for dig.

Gå på opdagelse i alle suppeopskrifter