Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hønsekødsuppe med stegt kylling og croutoner

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Hønsekødssuppe
  • 1 pk. Mou Hønsekødssuppe, 1000 g
Croutoner
  • 4 skiver toastbrød
  • 25 g smør
Tilbehør
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 2 dl ærter
  • 150 g sugar snaps
Print opskrift

Et forslag til, hvordan hønsekødsuppen fra Mou kan serveres - her er det med blandt andet kæmpe croutoner og stegt kylling. Suppen kan naturligvis også serveres med andet tilbehør, kun fantasien sætter grænser.


Fremgangsmåde

HØNSEKØDSUPPE

Varm suppen efter anvisning på emballagen. Find vores guide til, hvordan du lettest åbner emballagen.

CROUTONER

Udstik eller skær toastskiver i store runde skiver og steg dem ved svag varme i smør, ca. 2-3 min. på hver side.

TILBEHØR

Steg herefter kyllingebryst i lidt fedtstof ca. 6 min. på hver side og trevl i mundrette stykker.
Blanchér ærter og suger snaps i 1 min. og lad dem køle af.
Vend fyldet fra suppen sammen med ærter og trevlet kyllingekød og anret på de smørstegte kæmpe croutoner.

Til sidst serveres tilbehøret med den dampende varme hønsekødsuppe.

Produkter