Græskarsuppemed strejf af chili

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Græskarsuppemed strejf af chili

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk oliven olie
  • 2 løg, hakket
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 30 g revet ingefær
  • 5-10 g frisk rød chili, alt efter styrke og smag
  • 70 g tomatkoncentrat
  • 700 g hokkaido græskar i mindre stykker
  • 6 dl råsuppe (god bouillon kan også bruges)
  • 1 dl fløde
  • 1-2 tsk. salt
  • 2 spsk. citronsaft
Print opskrift

Har du lyst til en krydret og varmende efterårssuppe? Så er vores opskrift på græskarsuppe lige det, du skal bruge. Til denne nemme græskarsuppe med chili, spidskommen og ingefær bruger vi efterårets lækre, søde hokkaidogræskar og afrunder med lidt fløde. 

Spis suppen i godt selskab og med dine favorittoppings - vi foreslår friske krydderurter - og et friskbagt, sprødt baguette til. 

 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Varm en stor gryde op med oliven olie, sauter løg, hvidløg, spidskommen, frisk ingefær og chili i 5 min. uden at det brænder.

Kom tomatkoncentrat ved og rør rundt i 1 min for at ”brænde” det lidt af.

Kom stykker af hokkaido i sammen med råsuppen. Koger i 30 min.

Blend i gryden med en stavblender til ensartet konsistens.

Kom fløde og salt ved og smag til med citronsaft.

Anret i skåle med drys af frisk koriander og sprød baguette til.