Mou Økologiske Kødboller

Mou Økologiske Kødboller

Økologiske kødboller af grise- og oksekød. Krydret med hvid peber. Varmes direkte i suppen, 400 g

For mange hører klassiske kødboller sig til som prikken over i’et i en dampende varm skål suppe. De små kødboller er lavet af grise- og oksekød og giver både ekstra smag, fylde og tekstur til suppen, og kan nemt tilsættes vores økologiske supper.

De saftige økologiske kødboller kan varmes direkte i suppen, og på den måde kan du nemt og hurtigt servere et dampende varmt økologisk måltid for dig selv og dem, du holder af.

Ingredienser: Grise- og oksekød* (56%), vand, ÆGGEHVIDER*, oksefedt*, løg*, HVEDEMEL*, kartoffelmel*, HVEDERASP*, salt, hvid peber*. *Økologisk

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 753 kJ / 181 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 5,3 g
Kulhydrater 6 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 10 g
Salt 1,6 g

Sans suppefyldet

 

Visuelt

Når man serverer kødbollerne i suppen, ser man deres lyse grålige farve og den runde og lidt ujævne form, der kendetegner vores økologiske kødboller.

Duft

Mou Økologiske Kødboller har en mild og afrundet duft af umami fra det kogte okse- og grisekød. Når man dufter til kødbollerne, kan man også ane noter af stegte bløde løg og bouillon.

Smag

Vores kødboller har en fyldig smag af kogt grisekød og oksekød kombineret med salt, peber og løg. Konsistensen er ensartet, når man tager en bid af kødbollerne, og de er samtidige saftige og nemme at tygge.

Suppefyld fra Mou

Tips

Brug kødbollerne i vores økologiske supper

Er du på jagt efter en økologisk suppe til dine økologiske kødboller? Vi har flere forskellige økologiske supper i vores sortiment, så der er noget til enhver smag. For eksempel har vi både en klassisk klar hønsekødsuppe og en cremet tomatsuppe i en økologisk variant. Med vores supper og kødboller bliver det næsten ikke nemmere at få et fuldendt måltid i en fart, og som er økologisk hele vejen igennem.

Se de økologiske supper

 

Nemme retter med kødboller for hele familien

Selvom kødbollerne ofte forbindes med fyld i en god suppe, kan du også sagtens bruge dem i mange andre retter. I en hverdag, hvor det ofte skal gå hurtigt med madlavningen, er det oplagt at bruge vores økologiske kødboller som base i en nem ret for hele familien.

 

Du kan for eksempel prøve vores opskrift på kødboller i tomatsauce, som er et sikkert hit blandt store og små. Du kan også lave en omgang pasta med pesto, der kun tager 20 minutter at lave og egner sig godt til både aftensmad og madpakken.

 

Find flere opskrifter med kød- og melboller

FAQ

Vi har både supper og suppefyld, der er økologiske. Det vil sige, at produkterne lever op til EU’s krav til økologiske produkter – herunder de tilhørende restriktioner i forhold til miljø og dyrevelfærd. Alle vores økologiske produkter bærer det røde Ø-mærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret økologisk.

 

Her kan du se alle vores økologiske produkter:

Du kan putte lige så mange kødboller i din suppe, som du synes – det afhænger af, hvor fyldig du ønsker din suppe, og om der er andet fyld i den. Er du i tvivl om, hvor mange kødboller du skal beregne, kan du som tommelfingerregel bruge 400 gram kødboller til 1000 gram suppe.

 

Se alt vores suppefyld